Visie & Missie
What’s in the name? Everything!


De naam GimsGiy 


is de afkorting van:


Greatness In Me Sees the Greatness In YouDe naam zegt eigenlijk al genoeg. Het heeft een hoge energie. frequentie. Met andere woorden: het trekt veel positiviteit aan! Wij geloven ook in een positieve benadering van alles wat is. En natuurlijk worden we daar wel eens in teleurgesteld, maar dat neemt niet weg dat we positief moeten blijven. In ieder van ons zit ‘het kwade’, maar ook ‘het goede’. Laten we proberen altijd het goede in de ander te zien. Dat maakt het leven toch al een beetje mooier. Waardoor we ook al een beetje meer de SDG doelen hebben gehaald …the Greatness In Me Sees the Greatness In YouOnze visie


Elk levend wezen ‘Greatness’ in zich heeft. Onze visie is dat iedereen hun grootsheid kan laten zien op ons platform en zodoende de gemeenschap kunnen inspireren.

Onze Missie


Ons doel is om mensen in staat te stellen deel te nemen aan ons platform, zodat ze de wereld kunnen beïnvloeden en inspireren door hun grootsheid.
Dit is wat GimsGiy doet 
GimsGiy Global stimuleert de interactie tussen de mensen in de wereld, door een positieve (online media) verbinding aan te bieden.

We worden gedicteerd door waarden, niet door geld. Gedreven door liefde, niet door haat. We bouwen aan een platform waar de fundamentele overtuiging om goed te doen de norm is en niet de uitzondering.
Om dit goed te kunnen doen, bieden wij onze leden een eigen Videoconferencing GimsGiy Gab & onze eigen TV On Demand Technologie aan. Deze heet GimsGiy Media.

Met onze service kunnen onze leden zich op een geheel nieuw niveau met elkaar met elkaar verbinden.
Dat GimsGiy Media anders is dan anderen, blijkt uit de blockchain technologie. Als een van de weinige platforms ter wereld gebruiken we deze technologie, die onze klanten een dubbele beveiliging geeft. Ook al kun je deze techniek niet aan de buitenkant zien! Dit betekent dat content moeilijker te kopieren is en dat daardoor filmpjes moeilijk te gebruiken zijn door Fake News!
Buiten dit alles is GimsGiy een platform waarmee iedereen de mogelijkheid heeft om direct geld te verdienen met zijn eigen inhoud. We beloven onze leden ook om hun gegevens niet aan derden te verkopen. Geen advertenties, en alle gegevens blijven van de maker! Gewoon hoe het moet. Eerlijk spel, eerlijk gebruik, eerlijke winst!

Wanneer je nog niet overtuigd bent, surf dan nog even naar de pagina ‘lid worden’ Daar hebben we alle voordelen voor je op een rijtje gezet. Zien we je later?

DutchEnglishFilipinoFrench