Onze FounderFounder Ida Rinsampessy


GimsGiy Global is het geesteskind van Ida Rinsampessy, oprichtster en CEO van GimsGiy Global. Ze was de eerste 20 jaar van haar leven een staatloze burger. Ze ziet zichzelf meer als een wereldburger. Ze is het moderne voorbeeld van
een ‘uomo universale’, een zeer begaafd individu. die haar eigen weg in het leven vond in plaats van te navigeren op de verwachtingen van anderen van haar. Haar reis omvatte een begaafd pianiste, een (inter)nationaal bekroonde karateka, docente, een Reiki Practitioner, mindset coach en auteur die tevens investeerde in welzijn en gezondheidszorg.
Ze is een visionair met het vermogen om de drive van de echt getalenteerde te combineren met haar dromen om een ​​betere wereld te creëren. Haar hoop en aspiraties voor de wereld zijn de fundamenten waarop GimsGiy is gebouwd.

In december 2020 werd Ida gekozen in de lijst van 100 van ’the next women to watch.’ Dit zijn 100 vrouwelijke ondernemers, waarvan de organisatie verwacht dat zij binnen drie jaar een doorbraak gaan meemaken met hun bedrijf..Wie schrijft die blijft!


Ida als schrijfster


Na haar boek “loslaten en opnieuw beginnen’, (2017, ISBN ) heeftIda naast haar werk als CEO, het verhaal van GimsGiy voor de eeuwigheid vastgelegd. Dit boek “Zonder schaduw geen licht’ is vooralsnog alleen in het Nederlands te koop.
Maar zal later dit jaar (2022) te koop zijn in het Engels en het Frans.De prijs in de voorverkoop bedraagt € 19,97, exclusief verzendkosten. Later zal de prijs in de boekhandel en via bol.com te koop zijn voor € 24,97, exclusief
verzendkosten. Het boek is NU bij GimsGiy te bestellen

I BESTEL HET BODelen doet de wereld helen!


Ida als inspirational speaker


Jaren geleden sprak Ida regelmatig op verschillende evenementen. Soms voor kleine groepen, af en toe op live conferenties voor 8K-10K mensen. Jarenlang trok haar interesse haar naar andere talenten die ze bezit, maar dit jaar –2022– besloot ze haar kennis weer door te geven door boeken te schrijven en weer op het podium te staan. Haar expertise ligt in de volgende onderwerpen: boekpresentatie met als onderwerp ‘werken met een beperking’, spiritualiteit en business, verandermanagement, start-up, topsport, netwerken, diversiteit en empowerment.
Ida was te gast bij:

“The HULAGWAY”, communicatie congres Fillepijnen

Een interview door mrs. Mireille Toulekima in Sidney – Australie

BNR Nederlandse Radio kanaal voor ondernemers.

Verkiezing’

‘The best women to watch’

Top 100Privacy Policy | Terms of Conditions

DutchEnglishFilipinoFrench